Tönkre vagy inkább biztosra mennél?

Tönkre vagy inkább biztosra mennél?
2018-07-12 BestByte

Ha a kikapcsolódás Neked sem a telefonod és notebookod száműzetését jelenti, és Te sem szeretnéd kedvenc készülékeidet nélkülözni nyaralás közben, tudd őket biztonságban, bármerre is vezessen az utad!

Nyár, az önfeledt szórakozás és kikapcsolódás időszaka.

Jó-jó, egyetértünk… az irodában aszalódás nem tartozik a kedvenc programjaink közé, de a napi robot után azért jöhet a megérdemelt fagyi és a teraszon láblógatós esték. Ilyenkor mindent megszépít a meleg és napsütés, érezzük, hogy nem létezhet probléma, mely elrontaná közérzetünket. A nagy lazulásban talán csak a nyaralás megszervezése igényel kicsivel több koncentrációt és odafigyelést.

Szóval, ha a strandolós hétvégéknél kicsit hosszabb üdülésre vágysz, jobb, ha pár részletre komolyan odafigyelsz, mielőtt nagyobb kiruccanásra indulsz.

termekbiztositas_1

Persze mindenki tudja, hogy 40 fokban nem érdemes otthon hagyni a naptejet, ezért inkább egy olyan részletre hívnánk fel a figyelmed, melyre csak kevesen gondolnak nyaralás előtt. Akár belföldre, akár külföldre készülsz, hogy mérgedben ne vesd magad a (magyar) tenger habjai közé, mindenképp köss termékbiztosítást kedvenc készülékeidre!

termekbiztositas_2

Gondolom, mondanunk sem kell, hogy mennyire el tudja rontani a nyaralást egy vízbe pottyant mobiltelefon (hacsak nem vízálló), vagy ripityára tört notebook. Ilyenkor a hogyan készítsünk selfie-t, és töltsük fel Insta-ra kérdést garantáltan a háttérbe szorítják a „Hogy lehetek ilyen szerencsétlen?!”, „Most hogyan fogom felhívni az otthoniakat?”, „Hogyan foglaljam le a kinézett programot?”, „Hol tudom megjavíttatni?”, „Egyáltalán meg tudom –e javíttatni?” és, hogy „Mennyibe fog ez nekem fájni?” kérdések.

Hogy tényleg semmi ne zökkentsen ki nyugalmi állapotodból, mindezt megelőzheted egyetlen válasszal: Köss termékbiztosítást! Gondolkodj előre, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt!

Ha ennek kapcsán is merülnének fel kérdéseid, összegyűjtöttük Neked a legfontosabb tudnivalókat.

termekbiztositas_3

A Business Box szolgáltatásaival gondoskodhatsz kedvenc készülékeid biztonságáról, és nem mellesleg a nagyobb váratlan kiadásoktól is megkímélheted magad. Ráadásul az elromlott készülékeddel járó ügyintézés terhét és a javítás költségeit is leveszik a válladról.

Ha kevésbé félős, de azért az elővigyázatosság híve vagy, a Prémium szolgáltatáscsomaggal meghosszabbíthatod az eredeti garanciát, és a legjobb, hogy azt is Te döntheted el, hogy mennyivel. Így, ha elromlik a készüléked, biztos lehetsz benne, hogy a javítás vagy a csere költsége nem Téged terhel majd.

Ha a jobb félni, mint megijedni elvet vallod, velünk a nem várt (sosem várjuk) balesetekre is felkészülhetsz. Ha már jártál úgy, hogy eltört a mobilod kijelzője, szétpattant a készülékváza, és láttad, hogy ebből már sosem lesz újra telefon, nyílván nem szeretnéd ismét átélni ezt a horrort. Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod a Baleseti szolgáltatáscsomagon. Ez nem csak mobilod, de további hordozható vagy könnyen mozdítható készülékeid esetén is hasznos lehet, így notebookod és televíziód kapcsán is.

termekbiztositas_4

Tipp:

Ezt akkor válaszd, ha a szóban forgó készülékedre olyan hosszú gyártói garancia érvényes, amekkora a Business Box által adható leghosszabb szolgáltatás, de a baleseti meghibásodásokra is szeretnél díjmentes javítást vagy cserét.

Ha pedig számodra első a biztonság, válaszd a Business Box legkomplexebb csomagját, az Exclusive szolgáltatáscsomagot, mellyel a Prémium és Baleseti védelem előnyeit is ötvözheted! Érdemes értékesebb termékeidet megajándékozni ezzel a plusszal.

Na és, hogy a „házi kedvenceidről” se feledkezz meg, a Business Box szolgáltatásai rájuk is kiterjednek. Persze, hogy nem a kiskutyádra és kiscicádra gondolunk, nekik jobb, ha szükség esetén inkább az állatorvost választod, mi most a háztartási gépeidről beszélünk. Vagyis, ha netán a jótállási idő lejárta után öblítés közben köhögni kezd a mosógéped, de Te már kötöttél rá kiterjesztett garanciát, akkor a problémád könnyen orvosolhatóvá válik.

Szükséged lenne további információkra?

Akkor kattints át oldalunkra! https://www.bestbyte.hu/kiterjesztett-garancia-hBBOX.html

Szólj hozzá elsőként!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*