Nőnap – ha már eleged van a virágból!

Nőnap – ha már eleged van a virágból!
2018-03-07 BestByte

A nőnap nem egy romantikus ünnep, hiába is tűnhet úgy, a manapság divatossá vált virágokkal való köszöntés miatt. Ez az alkalom a női egyenjogúság és a nők szabad munkavállalásának megemlékezésére szolgál. Így ha a Valentin nap nem a te világod, akkor most pótolhatod a kedveskedést egy komoly világnapon.

Még nem késő, hogy kitalálj valami jó kis meglepetést a körülötted lévő nők számára.

Ne feledd, nemcsak a párod vagy a feleséged nő, hanem lánytestvéred, édesanyád és nagymamád is. Gondolj mindenkire, mi segítünk, ha elakadtál, hogy ne a megszokott és unalmas ajándékok jussanak csak eszedbe.

nonap4

A konyhatündért – lepd meg kreatív élménnyel!

Ha a megajándékozni kívánt nő szeret sündörögni a konyhában és újdonságokkal kísérletezni, nézz szét ajánlataink között. Biztosan élveznék a saját készítésű házi tésztát a különböző tésztagépekkel vagy eddig még nem próbált ételeket főzni. Válassz egy újfajta konyhatechnológiát segítő edényt vagy egy univerzálisan használható robotgépet!

Ha nem szeret sok időt tölteni a konyhában – tedd könnyebbé az életét!

Termékeink között találsz olyat, mely egyszerűsíti a teendőket és az elkészült finomságok tárolását, például egy remek vákuumozható doboz szettet.

nonap2

A sokat dolgozó – biztosan értékelne egy kellemes kávét vagy teát.

Rohanás, fáradtság. Ragadjatok meg néhány kellemes pillanatot egy szürke hétköznapon is, egy minőségi kávé vagy tea elfogyasztásával!

Az örökmozgó – válassz nekik hordozható eszközöket.

Tedd számukra nagyobb élménnyé a kirándulást vagy a kültéri programokat. Gondoltál például bluetooth-os hangfalra vagy fülhallgatóra, netán egy mobiltelefonra? Nézd meg okostelefon ajánlatainkat.

Ha szeret vezetni, autós kiegészítőink között is nézz szét.

Az alkotók számára csemegézz honlapunk fotó/videó fülénél, míg ha mindene a zene – fedezd fel a szórakoztatás aloldalunkat.

Az infós – ha számára központi a számítógép.

Nők között is akadnak szép számmal gamer-ek, vagy olyanok, akik a hétköznapokban is magasabb szinten használják a gépüket. Nekik folyamatosan könnyű olyan ajándékkal kedveskedni, melynek valóban örülnek – csak a pontos paramétereket tudd meg előre, hogy biztos legyen a siker.

nonap 1

Ajándékozz szépséget!

Bármilyen típusú is legyen a választott hölgy, az biztos, hogy a szépségápolás az élete része, ötletelj a körülötted lévő nők kedvére!

Szólj hozzá elsőként!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*