Már megint összegabalyodott

Már megint összegabalyodott
2017-11-07 BestByte
acme audio

Az áram olyan számunkra, mint a víz vagy a levegő, már nem tudunk létezni nélküle.Napi pár óra sem telik anélkül, hogy ne lenne jelen a tevékenységeinkben.Lemerül, be kell dugni, de hol a töltő? Jaj ne, a zsinórokat már megint ki kell csomózni.
Te már gondolkodtál rajta, hogy vajon miért gabalyodik össze állandóan a fülhallgatód kábele a zsebedben?

Tudományos kísérletet is végeztek a témában, mely kimutatta, hogy számos tényező okozza a vezetékek összecsomósodását. A vizsgálat során különböző típusú vezetékeket helyeztek dobozokba és eltérő ideig rázták őket.A befolyásoló tényezők között szerepel a kábel anyagának merevsége és átmérője is, de a legfontosabb két kritérium a vezeték hossza, illetve a mozgatás ideje volt.50 cm alatt nagyon ritkán történik baj, de egy átlag hosszúságú fülhallgatónál szinte kizárt, hogy megúszod a sok perces mérgelődést.

Addig is, míg álmodozunk a teljesen wireless világról, már most is örülhetünk, hiszen egyre több terméktípus képviselői hozakodnak elő a vezeték nélküli verziókkal.

A legfontosabb technológiai újítás, a bluetooth visz minket ehhez egyre közelebb, mely nevét az egykori dán királyról, I. Haraldról kapta. Az uralkodóra ugyanis a sok áfonyafogyasztás miatt ráragasztották a kék fogú, „bluetooth” elnevezést.A tervezők azt érezték, hogy e technológia éppúgy alkot hidat és hoz össze különböző eszközöket, mint ahogy Harald király annak idején egyesítette birodalmát. A bluetooth nagy lépés a vezeték nélküliség világában és 2000-tól kezdve évente egyre több és több termék típus rendelkezik e csatlakozási lehetőséggel, fokozatosan megszabadítva minket a kábel rengetegtől. Ezen belül is fontos terület a fülhallgatóké, hiszen nagyon sokan szeretünk zenét hallgatni mozgás vagy sportolás közben, ahol kiváltképp hasznos, ha nem akadunk kellemetlen zsinórokba.

Ma már akadnak már gyártók, akik nagyon jó ár-érték aránnyal vannak jelen e piacon is. Összeállítottunk nektek egy kis ízelítőt az Acme izgalmas termékeiből.

Ezekkel a bluetooth-os fülhallgatókkal élvezheted a jó minőségű, természetesen hangzó zenét.

ACME BH406 True wireless in-ear fülhallgató

Ezzel a teljesen wireless megoldással valóban elfelejtheted a vezetékek létezését! A mindössze két fülbe dugható részből álló fülhallgatóval maximálisan átadhatod magad a zenehallgatás és a mozgás szabadságának. Bluetooth-t támogató eszközökkel 10 méter hatótávolságig, mindennemű vezeték nélkül, 6 órán át élvezheted a zenét, hangoskönyvet és filmeket. A fülhallgatónak csupán 30 percre van szüksége a teljes töltöttséghez, mellyel 2 órán át működik, a tokjába épített hordozható akkumulátor pedig kétszer két óra további töltést tesz lehetővé. Egyetlen gombjával kényelmesen és könnyen vezérlehető a be- és kikapcsolás, illetve a hívások fogadása. Szépen kiemeli a középső hangtartományokat és kristály tiszta vokális hangzást nyújt.

ACME BH203 Bluetooth on-ear fejhallgató

Ez a fejhallgató a legjobb választás utazáshoz, hiszen a tölthető elemének köszönhetően 11 órán át  használhatod. Nagyon könnyű egy kézzel is kezelni, hiszen az összes gomb egy oldalra került. További hasznos lehetőség, a passzív üzemmód: lemerült elem esetén egy 3,5 mm-es AUX kábellel is működik a fülhallgató.

ACME BH101/102 Wireless in-ear fülhallgató

BH101

BH102

E fülhallgatókkal is kényelmes a zenehallgatás a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően. A BH101-es modellt kifejezetten sportoláshoz fejlesztették ki Nektek, és dance, hip-hop és rock zenei stílusokra optimalizálták, míg a BH102-es típussal a dance, klasszikus és népi irányzatokat élvezheted a legjobban. A beépített mikrofon pedig lehetővé teszi, hogy hand free eszközként is használhasd. Kényelmesen elhelyezett gombjaival könnyedén szabályozhatod a zenét. Tölthető akkumulátorával 3 órán keresztül hallgathatsz vele zenét

ACME BH104/105 Wireless in-ear fülhallgató

BH104

BH105

E stílusos, minimalista fülhallgatóval 4 órán át élvezheted kedvenc zenéidet. Hasznos funkciója, hogy a Bluetooth segítségével egyszerre két eszközzel is összekapcsolhatod. Szeretni fogod a könnyen kezelhetőségét a speciális vezérlőbe integrált gombokkal és mikrofonnal. És kényelmes is, tökéletesen illeszkedik a belsőfül alakjához. A BH105-ös tipus jó élményt nyújt a dance, rock, hip-hop és rapp zenehallgatáshoz. A BH104-es modellel a dance, rock, klasszikus, népi és jazz stílusok rajongóinak kedveznek igazán, gazdag hangmagasságokra képes technikával.

Ha nemcsak egyedül szeretnéd élvezni a zenét

ACME PS101/PS303 Bluetooth fekete hangszóró

PS101

PS303

Teremts hangulatot könnyedén az ACME vezeték nélküli hangszóróival és élvezd a tiszta és természetes hangzást, a mély frekvenciák széles sprektumával. Csatlakoztathatod őket bluetooth-on keresztül, AUX kábellel vagy belehelyezheted SD kártyádat is közvetlenül a hangszórókba. Modelltől függően 6-8 órán át játssza le zenéidet, az akkumulátor töltöttségét pedig ellenőrizheted a telefonod kijelzőjén.

Ha érdekel Titeket, a gyakorlatban itt megnézhetitek, amint Középsulisok kipróbálják a menő cuccokat.

Katt ide!

Avagy az Acme-s termékekről a You tube híradóban is hallhattok.

Katt ide!

Reméljük e kis írással segítettünk abban, hogy csökkenjen a kellemetlenség, amivel eddig akár naponta többször is szembenéztél. Kevesebb vezetéket kívánunk!

Szólj hozzá elsőként!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*