Tech Taktika – Üdv Kedves BestByte Blogolvasó!

Tech Taktika – Üdv Kedves BestByte Blogolvasó!
2017-03-09 BestByte

Még ugyan nem találkoztunk, de, ha itt vagy, minden bizonnyal egymást kerestük. Ha szeretnél többet megtudni az elektronikai készülékek használatáról és a technika vívmányairól, akkor jó helyen jársz, ugyanis BestByte blogunk követésével hasznos ismeretekre tehetsz szert a témában, érdekességekkel dobhatod fel napjaid, és végül, de nem utolsó sorban nem fogsz elveszni a digitális világ labirintusában sem, sokkal inkább egy átfogó képet kapsz majd róla.

 

Te érted ezt?

Ha azt mondom…

▪ Csoki, biztosan összefut a nyál a szádban, vagy legalább felvillan egy kép a fejedben kedvenc nasidról, kivéve persze, ha tudod, hogy az elektronika területén nem épp a kakaóból készült finom édességet jelenti.

▪ Magnetron, nem, nem a következő X-men film főhősére gondolok.

▪ Sütőfiók, sok mindent elképzelhetsz, de jobb, ha tudod, hogy nem arra találták ki, hogy tepsiket tárolj benne, és mindképp felhívnánk a figyelmet arra is, hogy a fiókban történő sütést sem ajánljuk senkinek, semmilyen körülmények között.

Szóval fogalmad sincs, hogy az előbb felsorakoztatott szavak mégis mi a búbánatot jelentenek, és miről beszélnek mások, amikor ezeket vagy hasonló szitkozódásokat hallasz? Arról már ne is beszéljünk, hogy miképp tudnád használni őket a hétköznapokban… Ja, hogy tudnád használni?

Vagy épphogy mosolyt csalnak arcodra, mert nagyon is tisztában vagy vele, hogy eme bizarr kifejezések milyen gyönyörűséges tartalmat hordoznak magunkban? Nos, amennyiben tovább bővítenéd tudástárad, ne is menj tovább, mi sem tesszük, vagyis persze haladunk: blogbejegyzéseinkkel.

*A fenti fura szavak jelentését kicsit lentebb kifejtem, ha kíváncsi vagy rájuk.

Mikortól mazsolázgathatsz érdekességeinkből?

Egészen pontosan mostantól. Ha az eddigiek alapján még nem tisztult volna le teljesen, hogy mégis mire számíthatsz, és mit várj cikkeinktől, akkor adunk egy kis előremutatást.

Válogatott témaköreinkben megjelenő bejegyzéseinkből megtudhatod, hogy Zuckerberg lesz-e a következő amerikai elnök, vagy, hogy a nagyi módszereit mellőzve hogyan nevelheted fel (sárkányod helyett) gyermeked az Arisztotelész után elnevezett Aristotle nevű mesterséges intelligencia segítségével. Jó, ez nem egészen a mi asztalunk, de viccet félretéve, minden nélkülözhetetlen információt megsúgunk Neked, melyekkel könnyebben boldogulhatsz a hétköznapok digitális káoszában, élvezetesebb kikapcsolódás részese lehetsz, és persze melyekkel otthonod is valóban okossá válhat.

Hamarosan érkezünk új bejegyzéseinkkel, várunk vissza!

Üdv,

a BestByte Csapata

*magnetron: Egy speciális elektroncső, vákuumcső, mellyel mikrohullámot lehet előállítani.
*csoki: Sorkapocs, vezetékösszekötő eszköz.
*sütőfiók: A sütő aljában lévő fiók, mely arra való, hogy melegen tartsuk benne az elkészített ételt.

Szólj hozzá elsőként!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*